Koviks Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

Koviks Byggnads Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Koviks Byggnads Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Koviks Byggnads Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Koviks Byggnads Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-11-10. Men sedan 1994-01-01 så har Koviks Byggnads Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäcktorpsv. 70, 132 48, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Koviks Byggnads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7155869.

Värmdö arbetar för att företag som Koviks Byggnads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Koviks Byggnads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Koviks Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Koviks Byggnads Aktiebolag och det är följande personer, Borgstrand, Per Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell som är född 1936 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Koviks Byggnads Aktiebolag är 556497-8343.