Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag ska trivas.

Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja, uthyra och serva materialhanteringsutrustningar samt bedriva konsultverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57010680.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag är Bjernheim, Tommy Gunnar som är född 1954 och har titeln VD, Bjernheim, Tommy Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjernheim, Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hellberg, Nils Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Westerlund, Kent Birger som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Bjernheims Batteriförsäljning Aktiebolag har 556498-4515 som sitt organisationsnummer.