Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lämshaga Säteri, 134 61, Ingarö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57039820.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag har idag 556499-2989 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, jordbruksrörelse och campingverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Lemshaga Driftsbolag Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sager Wallenberg, Peder Gustav E C som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewerlöf, Hans Fredrik Viktor som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .