Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556503-7636.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-336670 alternativt besöka eller skicka post till Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB på följande adress Västmannag. 9, 111 24, Stockholm.

Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Försäkringsbyrån Anders Kollberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kollberg, Ingrid Anne-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomisk rådgivning, försäkringsrådgivning och därmed förenlig verksamhet samt förvalta värdepapper.