Tallquist Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tallquist Fastighets Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Tallquist Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tallqvist, Erik Hans-Ronnie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallqvist, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tallquist Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tallquist Fastighets Aktiebolag på telefon 08-57020029.

Bolaget skall äga och förvalta fasigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tallquist Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tallquist Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tallquist Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Tallquist Fastighets Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tallquist Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tallquist Fastighets Aktiebolag har 556506-1594 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.