Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-01-10 så har Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Jägarv. 1 A, 139 40, Värmdö. Vi ni istället prata med Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag så kan ni göra det på 08-57019250.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av möbler, presentartiklar och kläder, bedriva café och mat verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fahlgren, Kennet Mauritz som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Järnkrok Fahlgren, Anita Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Strid, Nina Dorthe Björnskov som är född 1959 och har titeln Revisor, Tennevik, Eva Linnéa Harriet som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skärgårdsportens Möbler & Fritid Aktiebolag har 556506-5801 som sitt organisationsnummer.