MIPS Konsult i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och MIPS Konsult i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och MIPS Konsult i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för MIPS Konsult i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

MIPS Konsult i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som MIPS Konsult i Stockholm AB ska trivas.

MIPS Konsult i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet. Förvaltning av fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MIPS Konsult i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MIPS Konsult i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med MIPS Konsult i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57025083.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MIPS Konsult i Stockholm AB är Josefsson, Peter Arne Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Maria Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

MIPS Konsult i Stockholm AB har 556515-9257 som sitt organisationsnummer.