Sandhamns Rederi Aktiebolag

Stockholms län

Information

556516-2202 är organisationsnummer för bolaget Sandhamns Rederi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandhamns Rederi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Sandhamns Rederi Aktiebolag finns i.

Sandhamns Rederi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandhamns Rederi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sandhamns Rederi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandhamns Rederi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sandhamns Rederi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57153036 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva shipping och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandhamns Rederi Aktiebolag och det är Almlöf, Bengt Sivert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg Almlöf, Maud Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor,