Farstaviken Porslin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556518-7977 är organisationsnummer för verksamheten Farstaviken Porslin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Farstaviken Porslin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Farstaviken Porslin Aktiebolag finns i.

Farstaviken Porslin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Farstaviken Porslin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Farstaviken Porslin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Farstaviken Porslin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Farstaviken Porslin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57033141 eller genom brev på följande adress:
MANHEMSVÄGEN 72, 131 46, Nacka

Bolaget skall tillverka, förädla samt försälja produkter i porslin och keramik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Farstaviken Porslin Aktiebolag och det är Nachmanson, Ingrid Margareta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Cahlman, Aina Irene som är född 1924 och har titeln Suppleant, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor,