John Alexander Aktiebolag

Stockholms län

Information

John Alexander Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som John Alexander Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

John Alexander Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

John Alexander Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-14. Men sedan 1998-01-01 så har John Alexander Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tjällmorav., 134 61, Ingarö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på John Alexander Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57027533.

Värmdö arbetar för att verksamheter som John Alexander Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för John Alexander Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva management och mediautbildning, företrädesvis inom film och TV, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för John Alexander Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till John Alexander Aktiebolag och det är följande personer, Alexander, John Arthur Hawes som är född 1952 och har titeln VD, Alexander, John Arthur Hawes som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirthmann, Anne Elina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för John Alexander Aktiebolag är 556519-9873.