Anna Björnström Form Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Anna Björnström Form Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Anna Björnström Form Aktiebolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Anna Björnström Form Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-07-26 så har Anna Björnström Form Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Anna Björnström Form Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Anna Björnström Form Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Barlows v. 1, 134 40, Gustavsberg. Vi ni istället prata med Anna Björnström Form Aktiebolag så kan ni göra det på 08-208570.

Bolaget ska bedriva grafisk formgivning, illustrationer och mönster, undervisning, utredningar och konsultationer inom logopedi, pedagogik och journalistik samt bedriva handel via webshop, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björnström, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnström, Björn Markus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundström, Eva Christina Marianne som är född 1944 och har titeln Revisor, Eva Lundström Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Anna Björnström Form Aktiebolag har 556523-4738 som sitt organisationsnummer.