Chris Grönwall AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet samt transaktioner med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chris Grönwall AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Chris Grönwall AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1995-07-28 så skapades Chris Grönwall AB och verksamheten är har F-skattsedel Chris Grönwall AB har haft det sedan 1998-01-01.

556524-5718 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Chris Grönwall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chris Grönwall AB så går det att nå dem via telefon på 08-4118792 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chris Grönwall AB är Grönwall, Mary Chris Karin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottberg, Nils Petter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .