Ressel Rederi AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva rederiverksamhet, idka handel med värdepapper och fastigheter, idka förmögenhetsförvaltning samt annan härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ressel Rederi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Ressel Rederi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1995-10-26 så skapades Ressel Rederi AB och företaget är har F-skattsedel Ressel Rederi AB har haft det sedan 1996-01-01.

Ressel Rederi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556526-3554 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Ressel Rederi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ressel Rederi AB så går det att nå dem via telefon på 0410-45870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ressel, Ulf Jochum -Ressel, Ulla Sofia Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ressel Rederi AB är Ressel, Ulla Sofia Elisabeth som är född 1952 och har titeln Extern VD, Ressel, Ulf Jochum som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ressel, Charlotte Elisabeth som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Robbertte, Fredrik Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisor, Karlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .