Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är ett av dem. Statusen för Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är att Bolaget är aktivt.

Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-07-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB ska trivas.

Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå och bokföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7145411.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB är Irénius, Inger Maj som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Irénius, Bengt Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Ekonomikonsulterna i Farstaviken AB har 556532-7870 som sitt organisationsnummer.