HPF i Gustavsberg AB

Stockholms län

Information

HPF i Gustavsberg AB är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som HPF i Gustavsberg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HPF i Gustavsberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

HPF i Gustavsberg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-09-23. Men sedan 1997-01-01 så har HPF i Gustavsberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Chamottev. 2, 134 40, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HPF i Gustavsberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57035663.

Värmdö arbetar för att företag som HPF i Gustavsberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HPF i Gustavsberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall marknadsföra och sälja kvlitetsporslin och keramiska produkter av egen tillverkning vid Gustavsbergs anrika porslinsfabrik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HPF i Gustavsberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HPF i Gustavsberg AB och det är följande personer, Strandberg, Eva Christina som är född 1973 och har titeln Extern VD, Harvig, Lars-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Erik Oskar som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HPF i Gustavsberg AB är 556534-3810.