Magnus Wiström AB

Stockholms län

Information

Magnus Wiström AB är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Magnus Wiström AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Magnus Wiström AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Magnus Wiström AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-04-01. Men sedan 1997-01-01 så har Magnus Wiström AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Värmdöv. 738, 132 35, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magnus Wiström AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0701-858584.

Värmdö arbetar för att företag som Magnus Wiström AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magnus Wiström AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom byggnation, trädgård och inredning, upphandling, leverans och montage av inredning, genom- förande av om-, till-, och nybyggnadsprojekt, utveckling av data- program samt utveckling av hemsidor för Internet, konsultarbete inom kvalitet och kvalitetsstyrning, design och formgivning av möbler och inredning, formgivning och illustrationsarbete av tid- ningar, böcker och annan media, båttransport av byggmaterial, hantverkare och konsulter inom Stockholms skärgård och på västkusten samt med ovanstående verksamheter.

Firmatecknare för Magnus Wiström AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magnus Wiström AB och det är följande personer, Wiström, Magnus Johan Olof som är född 1960 och har titeln VD, Wiström, Magnus Johan Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Marika som är född 1960 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Clas Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Ekorev Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Magnus Wiström AB är 556540-2897.