Nicfra Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är att förvalta aktier och andelar, projek- tera och tillverka keramiska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nicfra Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Nicfra Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1997-05-06 så skapades Nicfra Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556541-3530 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Nicfra Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nicfra Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5675160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nicolosi, Francesco -Nicolosi, Ingrid Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nicfra Aktiebolag är Nicolosi, Francesco som är född 1943 och har titeln VD, Nicolosi, Francesco som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicolosi, Ingrid Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Engström, Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, Auditor Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .