JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är ett av dem. Statusen för JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är att Bolaget är aktivt.

JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB ska trivas.

JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lokalvård, fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5870151.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB är Musa Carrasco, Santiago Enrique som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjert, Bo Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ström, Carl Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

JJ Musa Städ och Fastighetsservice AB har 556543-6838 som sitt organisationsnummer.