Quote Aktiebolag

Stockholms län

Information

Quote Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Quote Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Quote Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Quote Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-01-26. Men sedan 1998-01-01 så har Quote Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lövåsen 8, 139 40, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Quote Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55615968.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Quote Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Quote Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva kompetens- och organisationsutveckling i företag och organisationer ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

Firmatecknare för Quote Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Quote Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Eric Håkan Rick som är född 1953 och har titeln VD, Eriksson, Eric Håkan Rick som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Imbro Eriksson, Pia Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Zettergren, Björn Patrik som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Quote Aktiebolag är 556552-1142.