Möbelvärlden AB

Stockholms län

Information

556560-3346 är organisationsnummer för företaget Möbelvärlden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möbelvärlden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Möbelvärlden AB finns i.

Möbelvärlden AB har varit registrerat sedan 1998-10-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Möbelvärlden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Möbelvärlden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möbelvärlden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stark, Mattias Birger -Stark, Ulla Camilla Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Möbelvärlden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6534565 eller genom brev på följande adress:
Bankir Zethraeus v. 66, 139 34, Värmdö

Bolaget skall, på egen hand eller tillsammans med andra entre- prenörer, initiera och driva affärsprojekt med inriktning mot detaljhandel och försäljning av möbler. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom företagsutveckling genom marknadsföring, försäljning, företagsledning och finansiering samt köpa, sälja och förvalta värdepapper och fastigheter samt likaså bedriva härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möbelvärlden AB och det är Stark, Ulla Camilla som är född 1971 och har titeln VD, Stark, Mattias Birger som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Lars-Göran Herbert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzon, Yngve Lennart Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Ulla Camilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln RevisorDextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,