Allerskog & Krantz Fastighet AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Allerskog & Krantz Fastighet AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Allerskog & Krantz Fastighet AB är ett av dem. Statusen för Allerskog & Krantz Fastighet AB är att Bolaget är aktivt.

Allerskog & Krantz Fastighet AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Allerskog & Krantz Fastighet AB ska trivas.

Allerskog & Krantz Fastighet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad och konsultverksamhet inom byggbranschen samt äga och förvalta fast egendom ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allerskog & Krantz Fastighet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Allerskog & Krantz Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Allerskog & Krantz Fastighet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57032500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Allerskog & Krantz Fastighet AB är Krantz, Per Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Allerskog, Bengt-Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Allerskog, Thordis Charlotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .

Allerskog & Krantz Fastighet AB har 556567-1061 som sitt organisationsnummer.