Grusbåten AB

Stockholms län

Information

556568-1508 är organisationsnummer för företaget Grusbåten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grusbåten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Grusbåten AB finns i.

Grusbåten AB har varit registrerat sedan 1999-03-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grusbåten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Grusbåten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grusbåten AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Grusbåten AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57412414 eller genom brev på följande adress:
Lägerv. 22, 139 90, Värmdö

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter på land, sjötransporter med båt, sjötransporter, anläggning och byggnadsuppdrag, slamsugning, brunnsanläggning, husmontering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grusbåten AB och det är Johansson, Hans Sonny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margit Cecilia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor,