Budskottet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Budskottet Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Budskottet Aktiebolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Budskottet Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-05-05 så har Budskottet Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Budskottet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Budskottet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tallåsplan 3, 134 41, Gustavsberg. Vi ni istället prata med Budskottet Aktiebolag så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara budservice och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tiihonen, Markku Tapani som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hoffman, Rolf Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Ingrid Magdalena som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bauman, Lars Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lars Bauman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Budskottet Aktiebolag har 556569-3016 som sitt organisationsnummer.