Anders Wallström Consulting AB

Stockholms län

Information

Anders Wallström Consulting AB är ett bolag som finns i Värmdö. I Anders Wallström Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallström, Karl Bo Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Pär som är född 1950 och har titeln Suppleant, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Wallström Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Wallström Consulting AB på telefon 08-6011353.

Bolagets huvudinriktning skall vara att bedriva konsultverksamhet inom områdena verksamhetsutveckling, IT-utveckling, samt för kunderna ge beställarstöd avseende uppdragsstyrning, projektledning, kvalitetssäkring, metoder och tekniker, samt därtill hörande områden såsom utbildning och allmänn rådgivning.

Idag är Anders Wallström Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anders Wallström Consulting AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Anders Wallström Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Anders Wallström Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Wallström Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anders Wallström Consulting AB har 556571-9225 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.