Exaktor Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Exaktor Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Exaktor Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Exaktor Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-20.

Exaktor Bygg Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-06-14. Men sedan 2000-01-20 så har Exaktor Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fagerdalav. 7, 139 52, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Exaktor Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57162115.

Värmdö arbetar för att företag som Exaktor Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Exaktor Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva snickeri - och byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Exaktor Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Exaktor Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Ågren, Karl Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lise-Lotte som är född 1957 och har titeln Suppleant, Arnedal, Bengt som är född 1954 och har titeln Revisor, Arnedal Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Exaktor Bygg Aktiebolag är 556571-9589.