C Jackson Data & Boutique AB

Stockholms län

Information

556577-2372 är organisationsnummer för verksamheten C Jackson Data & Boutique AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Jackson Data & Boutique AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som C Jackson Data & Boutique AB finns i.

C Jackson Data & Boutique AB har varit registrerat sedan 1999-11-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C Jackson Data & Boutique AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

C Jackson Data & Boutique AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C Jackson Data & Boutique AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C Jackson Data & Boutique AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2271587 eller genom brev på följande adress:
Boängsv. 20, 741 92, Knivsta

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området, systemering, programutveckling, databasdesign, teknisk utveckling, metodutveckling samt detaljhandel med damkonfektion och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C Jackson Data & Boutique AB och det är Jackson, Augustus som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Invall Jackson, Marita Linnéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor,