Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag

Stockholms län

Information

556578-9137 är organisationsnummer för bolaget Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag finns i.

Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-11-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-17.

Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Fågelv. Villa Flora, 139 51, Värmdö

Bolaget skall bedriva förädling av fastigheter samt försäljning av fastigheter och byggnadsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värmdö Fastighetsförädling Aktiebolag och det är Nordqvist, Anders Bertil Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Jenny Ulrika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nyberg, Nils Andreas som är född 1978 och har titeln Revisor,