MIK Möbel & Inredningskonsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva köp och försäljning samt konsultverksamhet inom möbel- och inredningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MIK Möbel & Inredningskonsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är MIK Möbel & Inredningskonsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2000-02-03 så skapades MIK Möbel & Inredningskonsult AB och verksamheten är har F-skattsedel MIK Möbel & Inredningskonsult AB har haft det sedan 2000-03-14.

MIK Möbel & Inredningskonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-14

556582-9636 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är MIK Möbel & Inredningskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MIK Möbel & Inredningskonsult AB så går det att nå dem via telefon på 08-6528800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom MIK Möbel & Inredningskonsult AB är Engvall, Bo Peter som är född 1949 och har titeln VD, Engvall, Bo Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Hulda Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .