Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag

Stockholms län

Information

556583-7704 är organisationsnummer för företaget Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag finns i.

Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-01-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57028798 eller genom brev på följande adress:
Hästskov. 6, 134 64, Ingarö

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, distribution- och fraktentreprenader, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneth Jansson Frakt Aktiebolag och det är Jansson, Kenneth Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Jansson, Kenneth Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohlberg Blom, Eva Jane Elisabet som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hedqvist, Gunilla Chatarina som är född 1958 och har titeln Revisor, Hedqvist, Ernst Karl Henrik som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Valkyrian Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor