Train Technology Gustavsberg AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Train Technology Gustavsberg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Train Technology Gustavsberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Train Technology Gustavsberg AB är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556588-2965.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-57033000 alternativt besöka eller skicka post till Train Technology Gustavsberg AB på följande adress Grills Udde 6, 139 40, Värmdö.

Train Technology Gustavsberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I Train Technology Gustavsberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jakobsson, Thomas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Bång, Anette Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall anskaffa, utveckla, producera och marknadsföra varor företrädesvis för fordonsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.