Stadsvalls Byggnads AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stadsvalls Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Stadsvalls Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2000-05-18 så skapades Stadsvalls Byggnads AB och företaget är har F-skattsedel Stadsvalls Byggnads AB har haft det sedan 2000-07-19.

Stadsvalls Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556590-3894 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Stadsvalls Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Stadsvalls Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 08-6581820 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stadsvalls Byggnads AB är Hilding, Björn Egon som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Karl Erik Henry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Gertrud Agneta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .