Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva framställning av keramiska massor och keramiska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2000-05-17 så skapades Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB och bolaget är har F-skattsedel Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB har haft det sedan 2000-11-21.

Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

556590-6525 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gustavsbergs Slamhus och Keramik AB är Harvig, Lars-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Eva Christina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olde, Petrus som är född 1930 och har titeln Revisor, .