Verkstan i Magneberg AB

Stockholms län

Information

Verkstan i Magneberg AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Verkstan i Magneberg AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Verkstan i Magneberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Verkstan i Magneberg AB har haft sedan 2005-01-20. Verkstan i Magneberg AB har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Verkstan i Magneberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fagerdalav. 7 F, 139 52, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57162230.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Verkstan i Magneberg AB Privat, ej börsnoterat.

Verkstan i Magneberg AB har idag 556596-4177 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Verkstan i Magneberg AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel och reparationer inom bilbranschen, bygg- och snickeri, även VA- anläggning, handel med fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Verkstan i Magneberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerlund, Mats Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Linda Helena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ström, Carl Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .