People in Progress AB

Stockholms län

Information

556598-8432 är organisationsnummer för bolaget People in Progress AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som People in Progress AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som People in Progress AB finns i.

People in Progress AB har varit registrerat sedan 2000-10-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för People in Progress AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

People in Progress AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för People in Progress AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med People in Progress AB så kan ni göra det på telefon genom 08-226260 eller genom brev på följande adress:
Regeringsg. 38, 111 56, Stockholm

Bolaget skall bedriva och organisera utbildning och kompetensutvecklingsprogram samt därmed förenlig verksmahet.

Det finns olika personer som har en koppling med People in Progress AB och det är Surtevall, Liss Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gunvor Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bo Tage som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,