Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag har haft sedan 2000-12-14. Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fenix v. 20, 134 44, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57029529.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag har idag 556600-0187 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Knutas, Pär Anders är den som för stunden ansvarar för Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, byggnationer och service av swimmingpooler och spabad samt därmed förenlig verksamhet. Import och export samt försäljning av kemitekniska produkter samt värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet.

I Skärgårdens Poolbutik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Knutas, Pär Anders som är född 1968 och har titeln VD, Knutas, Pär Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutas, Malin Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondfolk, Per Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor.