Plastfab AB

Stockholms län

Information

Plastfab AB är ett företag som finns i Värmdö. I Plastfab AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Eva Lotta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Malin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Plastfab AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Plastfab AB på telefon 08-6401060.

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling och försäljning av plastprodukter tex. flaskor, ögonduschar, elektronikdelar, kontaktdon, formverktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Plastfab AB av bolagstypen Aktiebolag.

Plastfab AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Plastfab AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Plastfab AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plastfab AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Siv Malin Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Plastfab AB har 556601-9252 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.