Hjelm Speaking Partner AB

Stockholms län

Information

Hjelm Speaking Partner AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Hjelm Speaking Partner AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hjelm Speaking Partner AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hjelm Speaking Partner AB har haft sedan 2003-02-27. Hjelm Speaking Partner AB har funnits sedan och 2003-02-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hjelm Speaking Partner AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Himmelsbacken 14, 134 62, Ingarö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3113215.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hjelm Speaking Partner AB Privat, ej börsnoterat.

Hjelm Speaking Partner AB har idag 556605-1644 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hjelm Speaking Partner AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara verksamhetskonsulting, styrelsearbete samt företagsutveckling och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga, förvalta samt idka uthyrningsverksamhet av båtar och därmed förenlig verksamhet.

I Hjelm Speaking Partner AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjelm, Per-Åke Eddie som är född 1960 och har titeln VD, Hjelm, Per-Åke Eddie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren Hjelm, Beatrice som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ström Lindahl, Inger Helena som är född 1949 och har titeln Revisor, .