Bayhood Management AB

Stockholms län

Information

Bayhood Management AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Bayhood Management AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bayhood Management AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-03.

Bayhood Management AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-03-22. Men sedan 2001-09-03 så har Bayhood Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Öhlins v. 30, 139 70, Stavsnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bayhood Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Värmdö arbetar för att verksamheter som Bayhood Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bayhood Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva rådgivning inom mobil kommunikation och mobilt internet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bayhood Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bayhood Management AB och det är följande personer, Moland, Morten Eid som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstedt, Gunnar Martin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Tranberg, Angela Elisabet som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bayhood Management AB är 556608-8679.