El & Miljöteknik i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter El & Miljöteknik i Stockholm AB. Det finns flera företag som liknar El & Miljöteknik i Stockholm AB i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

El & Miljöteknik i Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-04-03 så har El & Miljöteknik i Stockholm AB varit registrerat och sedan 2001-08-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är El & Miljöteknik i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med El & Miljöteknik i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Svartsö Marsängen 909, 130 34, Skälvik. Vi ni istället prata med El & Miljöteknik i Stockholm AB så kan ni göra det på 08-54247481.

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, försäljning av elartiklar, energikassetter, miljötoaletter samt komposter, konsultverksamhet inom el, mark och anläggning samt lantbruk. Bolaget ska även idka byggnadsverksamhet, stuguthyrning, hotellrörelse, konferensverksamhet, konstgalleri och internettjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Stolt, Sune Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernqvist Stolt, Maud Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

El & Miljöteknik i Stockholm AB har 556609-1715 som sitt organisationsnummer.