Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-07-13.

Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-04-03. Men sedan 2001-07-13 så har Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Idrottsv. 4, 134 40, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7206010.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva auktoriserat bevakningsföretag. Bemanning med väktare, ordningsvakter samt delgivning och utredningsarbete samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag och det är följande personer, Hellkvist, Eric Richard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bygdeståhl, Lars Matias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Probus Säkerhet Aktiebolag är 556609-3315.