Frederi Anna AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Frederi Anna AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Frederi Anna AB är ett av dem. Statusen för Frederi Anna AB är att Bolaget är aktivt.

Frederi Anna AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Frederi Anna AB ska trivas.

Frederi Anna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom att äga aktier eller andelar i andra företag: * bedriva rederi- och annan transportrörelse, uthyrnings- och handelsverksamhet med transportmedel och industriell utrustning * bedriva annan med ovanstående verksamhetsgrenar förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frederi Anna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Frederi Anna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Frederi Anna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Frederi Anna AB är Grenestedt, Lennart Fredrik Edvard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Grenestedt, Edvard Lennart Natanael som är född 1935 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Frederi Anna AB har 556611-4426 som sitt organisationsnummer.