Media Conglomerate Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning, management, affärsutveckling och företagsplanering inom mediaverksamhet, företagsförvaltning och affärsadministration jämte därmed förenlig verksamhet, bedriva utbildningsverksamhet och bedriva investering- och förvaltningsverksamhet i företag jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Media Conglomerate Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Media Conglomerate Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2001-08-29 så skapades Media Conglomerate Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Media Conglomerate Aktiebolag har haft det sedan 2001-10-12.

Media Conglomerate Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556614-0777 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Media Conglomerate Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Media Conglomerate Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Media Conglomerate Aktiebolag är Johansson, Lars Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .