Hemmesta Åkeri & Verkstads AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri- och verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemmesta Åkeri & Verkstads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Hemmesta Åkeri & Verkstads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2001-09-11 så skapades Hemmesta Åkeri & Verkstads AB och bolaget är har F-skattsedel Hemmesta Åkeri & Verkstads AB har haft det sedan 2003-03-13.

Hemmesta Åkeri & Verkstads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-14

556615-3804 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Hemmesta Åkeri & Verkstads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hemmesta Åkeri & Verkstads AB så går det att nå dem via telefon på 08-57020600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemmesta Åkeri & Verkstads AB är Eriksson, Per Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Seth Ivar Roine som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Göran Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .