Svenska Idéhuset AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Svenska Idéhuset AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Idéhuset AB är ett av dem. Statusen för Svenska Idéhuset AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Idéhuset AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Idéhuset AB ska trivas.

Svenska Idéhuset AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, handel med värdepapper, handel med snickeriprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Idéhuset AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Svenska Idéhuset AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Svenska Idéhuset AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57010225.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svenska Idéhuset AB är Friberg, Torbjörn Henry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Ann-Katrin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Idéhuset AB har 556619-3628 som sitt organisationsnummer.