Bizcore AB

Stockholms län

Information

Bizcore AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Bizcore AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bizcore AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bizcore AB har haft sedan 2002-06-21. Bizcore AB har funnits sedan och 2002-06-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bizcore AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hästholmsv. 28, 131 30, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bizcore AB Privat, ej börsnoterat.

Bizcore AB har idag 556623-0032 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bizcore AB

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastigheter, tomtmark och lös egendom, företrädesvis fordon, uthyrning av fast- och lös egendom, företrädesvis fordon, förvaltning samt uthyrning av fastigheter, utförande av tekniska tjänster företrädelsevis inom fastighets- och byggnadsbranschen, bedriva eventarrangemang av resor och investerad fast och lös egendom, företrädelsevis fordon, samt konsultverksamhet avseende IT, företrädelsevis inom management och resurskonsultation, samt inom ekonomi och finansfrågor. Försäljning av hård- och mjukvaru- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Bizcore AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järås, Richard Paul som är född 1974 och har titeln VD, Järås, Richard Paul som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .