Runmarö Takplåt & Svets AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och sjötransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Runmarö Takplåt & Svets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Runmarö Takplåt & Svets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2002-03-07 så skapades Runmarö Takplåt & Svets AB och bolaget är har F-skattsedel Runmarö Takplåt & Svets AB har haft det sedan 2002-06-21.

Runmarö Takplåt & Svets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-21

556624-2490 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värmdö.

Just nu är Runmarö Takplåt & Svets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Runmarö Takplåt & Svets AB så går det att nå dem via telefon på 070-7303532 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Runmarö Takplåt & Svets AB är Gustafsson, Jack Wiggo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kajsa Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Turgay, Ninos som är född 1978 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .