LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556624-5113 är organisationsnummer för bolaget LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag finns i.

LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-03-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-23.

LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Almse, Malou Elisabeth -Danielsson, Jonas Allan

Vill ni komma i kontakt med LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9377282 eller genom brev på följande adress:
Bryngeskogsv. 57, 441 96, Alingsås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende att utveckla individens vilja och kraft i förening med organisationens vision och verksamhet samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LivsKraft Almse Danielsson Aktiebolag och det är Danielsson, Jonas Allan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Almse, Malou Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,