Enton Graphics AB

Stockholms län

Information

556626-0716 är organisationsnummer för företaget Enton Graphics AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enton Graphics AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Enton Graphics AB finns i.

Enton Graphics AB har varit registrerat sedan 2002-04-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enton Graphics AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-29.

Enton Graphics AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enton Graphics AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Enton Graphics AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-564681 eller genom brev på följande adress:
Kabelg. 7, 434 37, Kungsbacka

Bolaget skall bedriva handel med grafiska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enton Graphics AB och det är Landin Karmér, Hans Leif Benny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin Karmér, Ann Camilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,