Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är ett av dem. Statusen för Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är att Bolaget är aktivt.

Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB ska trivas.

Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-26. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med datautrustning och dataprogram samt konsulting inon IT-området samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-41019461.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wallin, Anders Wilhelm Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB är Eriksson, Erik Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Leif Torbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Johan Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Anders Wilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Intelligent Enterprise Integration Eye-e-eye AB har 556627-9120 som sitt organisationsnummer.