Confession i Östergötland AB

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Confession i Östergötland AB. Det finns flera verksamheter som liknar Confession i Östergötland AB i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-05-29 så har Confession i Östergötland AB varit registrerat. Idag är Confession i Östergötland AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Confession i Östergötland AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Berglinds v. 13, 139 34, Värmdö. Vi ni istället prata med Confession i Östergötland AB så kan ni göra det på 073-3357002.

Bolaget skall tillverka, utveckla och marknadsföra Digital-TV boxar, bredbandsboxar och bredbandsteknik samt bedriva konsultativ rådgivning inom dessa områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nero, Stefan Bo Ivar som är född 1958 och har titeln VD, Nero, Stefan Bo Ivar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Owe som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ann-Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Confession i Östergötland AB har 556628-0110 som sitt organisationsnummer.